JÍDELNÍ LÍSTEK - 19.01.2022


Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníkovi


ROZVOZ PO PRAZE 8. OBJEDNÁVKY NA TEL. 284 685 413 NEBO 725 115 092 DO 10 HODIN, NEJDÉLE VŠAK DO 14 HODIN


PŘEDKRMY

100g Pikantní buřt na pivu 65,-

Salátové mísy uvedené v minutkovém jídelním lístku podáváme po celý den


POLÉVKA

0,25l Silný domácí vývar z hovězích žeber s masem, zeleninou a bavorskými nudlemi 35,-

POLEDNÍ MENU

  Polévka + Vepřová "teriyaki" směs s rýží 125,-

DNES ZVLÁŠTĚ DOPORUČUJEME

150g Beefsteak na čerstvých bylinkách s bramborem šťouchným s cibulkou 159,-
150g Grilovaná vepřová panenka zabalená v parmské šunce, brambory gratinované s hráškem a parmazánem 145,-
200g Domácí hovězí cheddar burger se zeleninou, dressingem a hranolkami 159,-
150g Grilovaná vepřová krkovička s americkým bramborem a okurkovým salátem 145,-
1 ks Okouník mořský pečený na másle s barmborem a luštěninovým salátkem 145,-
100g Hovězí pečeně v křenové omáčce s houskovým knedlíkem 125,-
300g Kološvárské pečené kuřecí stehno s bramborem 120,-
100g Tortilla s trhaným kuřecím masem, zeleninou a dressingem, hranolky 135,-
1/4 Pečená kachna se zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem 159,-
1 ks Pečené vepřové koleno (zadní, cca 1200g), křen, hořčice, cibule 249,-
200g Okurkový salát 35,-

HOTOVÁ JÍDLA

100g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem 135,-
100g Hovězí guláš s houskovým knedlíkem 125,-
100g Pečená vepřová plec, houskový knedlík, zelí 120,-
150g Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem 120,-
100g Pečené krůtí stehno (b.k.) s bramborovým knedlíkem a špenátem 125,-
150g Smažený kuřecí řízek s bramborem, okurka 125,-
150g Smažený vepřový řízek s bramborem, okurka 125,-
150g Smažený kapr s bramborem 125,-
100g Smažené kalamáry, brambor, tatarská omáčka 135,-

BEZMASÁ JÍDLA

100g Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka 119,-
250g Farfalle s domácím bazalkovým pestem sypané parmazánem 115,-



  Poloviční porce hotových jídel 85,-
* u takto označeného jídla se tatarská omáčka a okurka neodečítají z ceny.
Váha masa je uváděna v syrovém stavu, ztráta 30-40% podle druhu masa.
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci restaurace U HOFMANŮ.